Friday 16 March 2012

Wolf...

Friday evening. H is at a hockey game and the children are sleeping. I'm sitting alone watching "Wolf". You know, the old movie where Jack Nicholson turns into a wolf. I've eaten a bowl off chips, some chocolate and had a glass off wine. Why can't I just go to bed and catch up on my sleep? Stupid me!

4 comments:

  1. Det ser mysigt ut!=)Jag spenderar nu andra kvällen på raken ensam och tyst på hotellrummet med Emmett sovandes. Sådär kul men Alex är väl värd att vara ute och ha kul. Men att ha dela hotellrum med en bebis suger faktiskt! Tur att vi har en laptop med i alla fall...
    Lena B

    ReplyDelete
  2. Åh, jag kommer ihåg när vi åkte till Niagra Falls när Lovisa var ca 8 månader. Vi satt och viskade på hotellrummet efter hon hade somnat. Iof var utsikten svårslagen men det är inte så kul att vara "instängd" och inte ens kunna slå på tv:n. Och du är ensam också! Ja, himla tur att du tog med laptopen!
    Kram!

    ReplyDelete
  3. För att det är så himla gött att njuta av tystheten och ensamheten när man i vanliga fall har ljud och människor omkring sig 24/7. Såklart. Väl spenderad tid skulle jag säga :-)

    ReplyDelete
  4. Susanna: Faktiskt var det himla skönt. Det är få ensamma stunder nuförtiden...

    ReplyDelete